Ja. Hämtar vi era lediga lokaler från er webbplats läser vi den med några dagars mellanrum, och ändringar följer med vid nästa hämtning:
- Sakuppgifter: yta, hyra, tillträde, lokaltyp och egenskaper.
- Text och bilder: när ni har godkänt att vi visar dem.
Lägger ni in eller ändrar lokalerna själva i hyresvärdsportalen syns ändringen direkt. En ändring som ni gör i portalen gäller före uppgifterna från webbplatsen, så den skrivs inte över vid nästa hämtning.
Har lokalen hyrts ut kan ni läsa mer under Försvinner lokalen från Arelo när den blir uthyrd?